Pasfoto’s op locatie!

Pasfoto’s voor Paspoort, identiteitskaart, rijbewijs of visum gemaakt bij u thuis!

Soms lukt het niet om naar een fotograaf te gaan om pasfoto’s te laten maken. Dan is het goed om te weten dat wij bij u thuis komen. Een set voor 1 persoon van 4 officiële pasfoto’s kost 35,- incl. voorrijdkosten en verzendkosten. Kom ik voor meer personen dan vervalt de voorrijdkosten en kost 1 set van 4 foto’s 15,- als u komt uit:  Zeist / Huis ter Heide.

Voor de Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Driebergen betaalt u 50,-  incl. voorrijdkosten en verzendkosten. Voor meer personen dan reken ik er 15,- per set extra.

Voor andere plaatsen informeer dan even naar de prijs.

GOED OM TE WETEN!

Ook is het mogelijk om in de avonduren of in het weekend een afspraak te maken: info@wilbrefotografie.nl


Wilbrefotografie komt ook bij zorginstellingen om pasfoto´s te maken.


 Voor sommige mensen is het lastig om foto´s te laten maken. Slecht ter been en kunnen moeilijk van huis, terwijl ze toch pasfoto´s nodig hebben voor officiële documenten. Dan is het fijn als Wilbrefotografie langs kan komen.


                                                                                                                                                                                                        Wij komen bij verschillende zorginstellingen. 1 of 2 keer per jaar prikken we een datum en met een mobiele studio creëer ik een pasfoto ruimte om iedereen te voorzien van een geldig document!

Vanaf 2 personen vervallen de voorrijdkosten. in Zeist/Huis ter Heide Voor de Bilt, Bilthoven, Den Dolder, Driebergen in overleg.

Ook is het mogelijk om in de avonduren of in het weekend een afspraak te maken: 0612106280

 

WBF_5131


Uit ervaring weet ik dat er meestal geen leuke “recente” foto’s zijn van een persoon die komt te overlijden. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om ook een leuke foto te maken. Informeer naar de mogelijkheden.


Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

info@wilbrefotografie.nl

0612106280

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.