Huwelijk

             Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd.

Wat een heerlijk idee!

Nu ben je vast opzoek naar alles wat je nodig hebt om jullie feestdag goed te organiseren. Je maakt plannen en de ideeën stapelen zich op. De aanloop naar jullie trouwdag is meestal lang en er moet veel geregeld worden. Dus ook opzoek naar een bruidsfotograaf die de sfeer van de dag goed kan vastleggen.

Mijn fotografie kenmerkt zich door mijn oog voor momenten. Mijn missie is om jullie zo ontspannen mogelijk voor de camera te krijgen. Dat lukt altijd weer want het fotograferen is voor mij een feest! Hierin kan ik al mijn energie en creativiteit kwijt waardoor geen enkele bruiloft het zelfde is. Wil je weten of ik op jullie trouwdag beschikbaar ben? Klik dan op de beschikbaarheid check hieronder.

beschikbaarheid checken

NBW_0631bNBW_0647b

Ik spreek graag met jullie af voor een kennismakings-gesprek. Dan vertel ik jullie meer over de mogelijkheden van de verschillende reportages en mijn werkwijze. We bepraten jullie wensen en kan iets laten zien om een indruk van mijn werk te krijgen.

Ik wil goed voorbereid zijn want op jullie trouwdag ben ik de hele dag aanwezig. Ongeveer een maand voor de trouwdatum spreken we nog een keer af om de dag goed door te nemen en zetten alle puntjes op de i. We gaan er een TOP DAG van maken, jullie trouwdag wordt fantastisch.

  beschikbaarheid checken

Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

info@wilbrefotografie.nl

0612106280

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.