Super 8 film Digitaliseren

Dierbaar beeldmateriaal, doe er wat mee en laat  het niet verloren gaan!

       8 mm film digitaliseren

8 mm filmpjes, dubbel 8, super 8…heeft u ze nog liggen?

Dierbare herinneringen aan kinderjaren, vakanties, feestjes en andere mooie momenten uit uw leven.
Momenten om nooit te vergeten en die u graag weer terug wilt zien. Wij zetten deze beelden graag voor u over zodat u weer van deze momenten kunt genieten. Al jarenlang digitaliseren wij smalfilm, 8mm, super 8 en dubbel 8 op top niveau. Met de beste smalfilm scan apparatuur en zeer ervaren personeel zetten wij jaarlijks duizenden kilometers smalfilmmateriaal over naar DVD of harde schijf. Vele enthousiaste en dankbare reacties ontvangen wij van klanten die hun smalfilm door ons hebben laten scannen. En dat maakt dit product zo mooi!

      •8 mm film digitaliseren naar USB, DVD of HDD

      •Jarenlange ervaring

      •Professionele apparatuur

      •Uw dierbare herinnering terug

Scannen van smalfilm op topniveau

De films van vroeger zijn, indien onder normale omstandigheden bewaard, vaak van prima kwaliteit en kunnen nog zeer goed gedigitaliseerd worden. Dit digitaliseren kan op vele manieren gebeuren. Wij scannen het materiaal met de Flashscan 8 HD scanners. Door te werken met deze machines kunnen wij topkwaliteit garanderen. Wij projecteren de beelden niet, maar alle beelden worden gescand. Zo krijgt u meer beeld, mooier beeld, geen ruis, geen trilling, geen kringen en of randen. Na het scannen worden alle films nog op kleur gecorrigeerd. Dit is standaard inbegrepen bij de prijs. Heeft u geluidsfilms? Dan scannen we het geluid automatisch en zonder extra kosten mee. Optioneel kunt u ook titels toe voegen en muziek onder de beelden laten zetten.

8 mm film digitaliseren wij met zorg en aandacht, zodat u weer kunt genieten van die leuke, oude beelden.

SD of HD

Voor het digitaliseren van 8 mm is scannen in SD (Standard definition) de meest gekozen optie. Dit is ook prima voor de meeste smalfilmpjes. Indien u over een hele goede kwaliteit films beschikt en er extra geld voor over heeft om het in de allerhoogste kwaliteit over te laten zetten, kunt u kiezen voor HD. In dat geval zetten wij de films over naar Blu Ray of naar MPEG4-HD op USB of harde schijf. Indien naar bluray, dient u natuurijk wel over een bluray speler te beschikken. Ook dient u een HD TV te hebben, anders ziet u het HD effect niet.

Extra opties

U kunt uw gescande filmmateriaal op laten slaan met diverse opties zoals het toevoegen van muziek en toevoegen van titels. Ook kunt u van de DVD’s extra duplicaten bestellen. Handig als back-up of leuk om weg te geven!

Films die vroeger aan elkaar zijn geplakt, kunnen soms loslaten tijdens het scannen. In dat geval wordt een nieuw te maken las door ons berekend.

  Externe harde schijf of USB stick waar de film op komt mag u meeleveren, anders zijn dit kosten die er nog bij komen!

                                                                                                                                                                                                                  Het is gebaseerd op het werkelijk aantal gescande minuten. Indien een spoel niet vol is, betaalt u dus ook minder.

  Heeft u vragen of advies nodig dan kunnen we vrijblijvend een afspraak maken.

Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

info@wilbrefotografie.nl

0612106280

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.