Familie Foto’s / Groepen

Ben je met de hele familie bij elkaar voor een jubileum, bruiloftsfeest of is opa jarig? Een familie shoots heb je in allerlei soorten en maten. Wat de reden van de familie shoot ook is, het is bijzonder! Het vereeuwigen van speciale momenten. Je kan ook gewoon zonder reden met je gezin op de foto te gaan, dat is altijd gezellig en natuurlijk erg leuk voor later.

Voor mij is het elke keer weer een uitdaging om jullie zo mooi en goed mogelijk te laten poseren. Dat klinkt hé.. het belangrijkste is natuurlijk dat de sfeer goed is dan gaat de rest vanzelf. Ik krijg veel verschillende gezinnen voor de camera en hou van vrolijke foto’s. Zo ben ik ben altijd opzoek naar bijzondere beelden en met hulp van het oog de fotograaf en een beetje geduld komt dat altijd goed. Zo maak ik inmiddels al veel gezinnen heel blij met het eind resultaat en ervaar het elke keer weer als een klein feestje.

Ik laat iedereen zichzelf zijn en het fotograferen doe ik met enthousiasme, want wat is er leuker dan mooie foto’s maken. Het is een beleving op zich die jullie altijd bij zal blijven.

Grote groepen is ook geen probleem. Ik kan in de studio tot 20/25 personen fotograferen en op locatie maakt het aantal niet uit. Ook voor bedrijven, verenigingen, instellingen een school of vrienden reünie, dan kom ik op locatie graag de foto maken.

Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

info@wilbrefotografie.nl

0612106280

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.