Dikke buik shoot / Zwanger

Het is een leuk idee om met je mooie zwangere buik op de foto te gaan, want voor je het weet is je dikke buik verdwenen. Dat prille begin is natuurlijk ook al leuk, maar zo’n gigantische dikke buik moet zeker op de foto! Het is handig om een aantekening te maken in je agenda of om vast een datum te prikken, want een aandenken aan je zwangere buik kan maar even.

WBF_1183BW

Trots op je “Dikke Buik”

Het is erg leuk om later nog eens te kunnen zien hoe je eruit zag toen je zwanger was.  Een goede periode om op de foto te gaan is rond de 34 weken, je buik is dan op z’n mooist. Liever niet in de laatste weken want dan is het misschien al te laat. Let op dat er een paar uur voor de sessie geen strakke kleding gedragen wordt waardoor dat te zien is op je huid.

Naamloos-1

Samen op de foto!

Ook is het leuk om ook een paar foto’s met je partner en of met je kindje te laten maken. Deze herinnering is ook eenmalig. Er is veel mogelijk, als je het leuk vindt dan neem je je schilder spullen mee. Een eigen creatieve inbreng stel ik ook erg op prijs.. leuk zelfs, hopelijk tot snel.

Contactblad-001

Idee voor een geboortekaartje

Buikfotografie voor in het geboortekaartje of als het kindjes net geboren is ook mogelijk. Voor advies kunnen wij uiteraard ook helpen. Neem gerust contact met ons op.

DSC_0682-KT

Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

info@wilbrefotografie.nl

0612106280

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.