Kinderdagverblijven

                                                                            “Gelukkig foto’s die wel leuk zijn”                                                                               Dat is wat ik hoor als ze door handen bij ouders gaan.  “Frisse foto’s gewoon zoals ze zijn”

KENNIS MAKEN

Wij komen naar u toe om kennis te maken en het KDV te leren kennen. We vertellen alle mogelijkheden en kunnen jullie wensen inventariseren. Door dit persoonlijke bezoek is alles beter in te schatten om tot een geslaagde foto dagen te komen. 

DE PLANNING

Het is belangrijk dat er een goede planning is om de dagen succesvol te laten verlopen. In overleg kunnen wij dit samen doen maar vaak wordt hij gemaakt door het KDV, omdat jullie beschikken over de dagen wanneer de kinderen komen. Het moet voor iedereen helder zijn mede daardoor zullen de dagen relaxt verlopen.

DE GROTE DAG

Vooraf spreken we af of wij de studio een dag eerder komen opbouwen of dat wij het op de dag zelf doen. Het voordeel is als alles al klaar staat dat we zonder stress kunnen beginnen. Samen met hulp van de leidsters maken we er een geweldige dag van.

Mijn werkwijze is iets anders dan men gewend is. Wij maken een serie van elk kind en ze krijgen de vrijheid om te mogen zijn wie ze zijn. Ondeugend, lacherig of lief het maakt niet uit, ze mogen zich zelf zijn wat helpt bij het maken van echte spontane foto’s! Met wat creativiteit en een ontspannen sfeer lukt het altijd leuke foto’s te leveren. Door mijn rust, geduld en luisteren naar wat de kinderen willen lukt het bijna altijd een lach te voorschijn te toveren. 

Voor de kinderen helpt Elmo de lens buddy ze zeker te ontspannen ☺ Ook nemen we een tas met speelgoed mee, kortom we maken er een feestje van. 

ALS DE FOTO’S ONLINE STAAN

Wij sorteren de inlogkaarten per groep en na twee tot vier weken ontvangt het KDV ze via de post of wij komen ze persoonlijk langs brengen..  Het KDV verspreidt deze onder de kinderen. Elke kind krijgt een unieke code en geeft de ouders toegang tot een klantvriendelijke webwinkel met een groot bediening gemak. Hier kunnen de foto’s bekeken en besteld worden.

 WEBWINKEL

Ons platform hebben wij speciaal ontwikkeld voor tablets en smartphones. Naar eigen inzicht kunnen de foto’s in de gewenste soorten, aantallen en formaten besteld worden. Er zijn veel mogelijkheden van standaard papierformaten tot aantrekkelijke pakketten, wanddecoraties of uploads… er is keuze genoeg!  De financiële afhandeling van KDV foto’s gaat vertrouwd, veilig en gemakkelijk via internet bankieren ( IDEAL) Bent u niet in staat zelf online te betalen met IDEAL neem dan contact met ons op. Wij kunnen de gewenste foto’s bestellen en u kunt ze dan komen halen en contant betalen. Ook is het mogelijk om een factuur toegestuurd te krijgen. Als deze is betaald dan worden de foto’s naar uw adres toegestuurd.  

DOWNLOADS

Uiteraard kunt u bij ons ook downloads kopen. Een enkel bestand of de hele serie. Dit geeft u de vrijheid om zelf afdrukken te laten maken of ze te plaatsen in een fotoboek. Ze worden geleverd in  een professionele kwaliteit 5308×3543 pixels. Goed voor foto’s tot grote wanddecoraties.

 AFMETINGEN

 De foto’s worden gemaakt met een professionele camera. De beeldverhouding van een bestand is 2:3   en een vierkante foto 1:1. Een digitale foto is opgebouwd uit pixels. Hoe meer pixels, hoe meer   informatie er is voor een kwalitatieve afdruk. De resolutie van een fotoafdruk wordt uitgedrukt in   pixels per inch. Deze vertaling is een technisch verhaal: zo bevat een afdruk van 300 dpi 118 pixels per centimeter. Dat betekent dus 1 pixel per 0,8 mm. 

 SCHOOLFOTOSETS

Hieronder ziet u alle varianten op een rij.
Voorbeeld: Schoolfotoset A bevat 1x 13×18, 1x 9×13, 1x 6×9 en 4 pasfoto’s

 

GROEPSFOTO

Een groepsfoto kan op verschillende manieren gemaakt worden. Een traditionele foto per groep, dit kan binnen of buiten gemaakt worden.

 

Een panorama groepsfoto 10×30 cm behoort ook tot de mogelijkheden. Deze maak ik in etappes en worden later aan elkaar gemonteerd.  Een voordeel is dat er later nog een kind of leidster tussen gezet kan worden. Of een kubusfoto wat ook super leuk is.

Klik

NIETS ONLINE

Het kinderdagverblijf heeft ook de mogelijkheid om NIETS digitaal te doen. Ik lever een contact vel met daarop de gemaakte foto’s.  Ouders kunnen kiezen wat gewenst is en doen gepast geld in de retour envelop. Deze moet worden ingeleverd op het KDV en wij horen wat er afgedrukt mag worden. De bestelde foto’s worden afgeleverd bij het kinderdagverblijf.

Mats en Tess

VOOR HET KINDERDAGVERBLIJF

Ook voor het kinderdagverblijf moet het fotograferen leuk zijn! Vooraf kom ik langs om kennis te maken. We bespreken de wensen en nemen alles door hoe het zo efficiënt mogelijk kunnen laten verlopen. Van de leiding maak ik een leuke portretfoto. Samen met de groepsfoto van de kindjes en de leiding-groepsfoto krijgt elke werknemer deze set gratis aangeboden. 

Als ik in een shoot zit is het lastig om u telefonisch te woord te staan.

Daarom vraag ik u om bij geen gehoor een bericht in te spreken dan neem ik op een later moment contact met u op. Of stuur een email of app deze optie werkt nog beter.. Tot snel!

email adres: info@wilbrefotografie.nl     Telefoon: 0612106280

Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.