New Born

Zo puur en lief  ♥

 

 

Wij maken prachtige pure fotoreportages van jullie baby, een onvergetelijke herinnering voor later. Er is niets mooiers dan een pasgeboren te fotograferen, dit is zo puur en zo lief.. Laat dit moment dan ook niet verloren gaan. Een New Born shoot wordt al snel na de geboorte gemaakt zeker in de eerste 3 weken. Maar een goed moment is 3 tot 14 dagen na de geboorte.

Oogjes open en dicht

In deze periode slaapt de baby veel waardoor hij/zij makkelijk in diversen houdingen kan worden gelegd. Maar we proberen de baby ook met de oogjes open op de foto te zetten.

WBF_7599.

Geduld

Tijdens een Newborn shoot is geduld erg belangrijk. Het duurt ongeveer 3 uur want een pasgeboren baby’tje heeft alle aandacht en zorg nodig. Er wordt ruim de tijd genomen om de baby tijdens de shoot te verschonen, te voeden, te troosten en natuurlijk te fotograferen. Heb jezelf mooie accessoires dan kunnen we dit natuurlijk gebruiken. Hoe persoonlijker, hoe origineler / unieker de foto’s worden.

 

WBF_7204.

Ik zal er alles aan doen om jullie een onvergetelijke fotoserie te geven met kwaliteits- producten waar je nog jaren van gaat genieten.

De kosten voor een Newborn shoot is vanaf #149,-  incl 3 foto’s digitaal.

149,- voor 3 bestanden   (hoge kwaliteit)

179,- voor 8 bestanden   (hoge kwaliteit)

199,- voor 12 bestanden (hoge kwaliteit)

Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

info@wilbrefotografie.nl

0612106280

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.