Dieren fotografie

Met dieren werken is fantastisch, elk dier is natuurlijk geweldig om te fotograferen. Of het je oude trouwe viervoeter is, een eigenzinnig katje of een schattige pup. Ik kan er zo van genieten, zo ook van deze kleine Joekie.♥

Honden, katten of andere huisdieren zijn onderdeel van de familie en hoe geweldig is het om unieke en professionele foto’s van onze trouwe maatje(s) te hebben.

Alle dieren zijn anders en bij de één is het een grotere uitdaging dan bij de ander. Ze laten zich niet regisseren, stil zitten of luisteren is er niet bij. Om dieren vast te leggen moet je de tijd nemen en veel geduld hebben.

De opnames kunnen gemaakt worden in de studio of op locatie en hoor graag wat uw wensen zijn zodat we goed voorbereid zijn. Gaan we op locatie de foto’s maken het is dan prettig als u daar al een rondje gaat wandelen voor de foto shoot begint. Ze zijn dan tijdens de shoot dan rustiger en staan waar wij wensen ook een keertje stil hoewel een actie foto ook erg mooi kan zijn.

De rol van de baas is heel belangrijk bij het laten slagen van een honden shoot maar uiteraard help ik daarbij. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om samen met je maatje op de foto te gaan.

Nettie Bremer Willigenburg

Wilbrefotografie

info@wilbrefotografie.nl

0612106280

Blijf op de hoogte en volg ook mijn facebook pagina.